В Киеве разработана 134 тематические экскурсионные маршруты : In Kiev, developed 134 topical tourism routes

У Києві в рамках підготовки до Євро-2012 розроблено 134 тематичні екскурсійні міські та заміські маршрути: 74 пішохідні (з них 55 музейних), 54 автобусні та 6 теплохідних.

Запропоновані туристично-екскурсійні програми будуть супроводжувати екскурсоводи та гіди-перекладачі, які отримали відповідний дозвіл на право здійснення туристичного супроводу.

Для зручності туристів випущено 240 тис. примірників 40 видів буклетів із туристично-екскурсійними маршрутами містом.

Як нагадують у КМДА, до початку чемпіонату в столиці будуть встановлені туристично-інформаційні центри та вказівники до визначних історико-культурних та туристичних об`єктів міста.

Київська міськдержадміністрація має намір найближчим часом провести конкурс із залучення інвестора для встановлення у столиці туристичних інформаційних центрів. Передбачено, що вони функціонуватимуть за 25 затведженими адресами як у середмісті, так і на вокзалах, станціях метрополітену, у місцях масового перебування людей.

За матеріалами: "УНІАН"






Sitemap - Карта сайта Український некомерційний туристичний сервер - довідник RSS-news Український некомерційний туристичний сервер - довідник
MySQL: 0.0006 s, 0 request(s), PHP: 0.0281 s, total: 0.0287 s, document retrieved from cache.



Яндекс цитирования




Файне місто Трускавець - некомерційний сайт курорт Трускавець :: Прекрасный город Трускавец - некоммерческий сайт курорт Трускавец :: Wonderful Town Truskavets - unofficial site Truskavets Файне місто Трускавець - форум - некомерційний сайт курорт Трускавець :: Форум Прекрасный город Трускавец - некоммерческий сайт курорт Трускавец :: Forum Wonderful Town Truskavets - unofficial site Truskavets Прекрасный город Трускавец - некоммерческий сайт курорт Трускавец :: Файне місто Трускавець - некомерційний сайт курорт Трускавець :: Wonderful Town Truskavets - unofficial site Truskavets